Terug

Meubelmakerij

in een schip of in de woning

Meubelmakerij

Opzoek naar een uniek meubel? En volledig naar je eigen smaak en wensen? Wij kunnen je adviseren en ontwerpen op maat. Je kunt hierbij denken aan kasten(wanden), keukens of bijvoorbeeld dressoirs.

Ook in leveren wij maatwerk voor bedrijfsruimtes. Een complete stijl welke past in de vorm en stijl van jouw bedrijf.

Maatwerk interieur- en meubelbouw

Unieke meubels op maat

Maatwerk meubels, elk meubel is een uniek exemplaar. Alles is mogelijk qua maatvoering, indeling, materialen en kleuren.

Eikenhout is een prachtige, eerlijk en duurzame houtsoort welke veel gebruikt wordt. Je ziet elke nerf en knoest! Duurzaam en een van de meeste populaire houtsoorten.

Ben je op zoek naar bijv. een wandkast, dressoir, boekenkast, kledingkast of een tv-meubel neem dan gerust contact met ons op.

Wie een (eiken)houten tafel heeft, heeft een tafel die tegen een stootje kan. Dat maakt dat het een duurzame houtsoort is die jarenlang meegaat.

Van rond tot ovaal, met stalen poten of juist in een vierkante vorm. Voorzien van een robuust blad van (eiken)hout zijn tafels een waardevolle aanvulling binnen jouw interieur.

Een maatwerk keuken gebaseerd op al jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring in (jacht)schepen denken wij graag met je mee. Ruimte, stijl en het gebruiksgemak zijn een van de belangrijkste speerpunten.

Elk detail kan worden uitgewerkt naar jouw wensen, materiaalkeuze en de combinatie van kleuren. Wij kunnen de complete keuken leveren inclusief apparatuur, spoelbak, kranen en het keukenblad. Tevens is het monteren hiervan iets wat wij vaker doen.

Wij maken meubels voor particulieren en/of bedrijven die opzoek zijn naar maatwerk wat niet in de reguliere meubelwinkels te verkrijgen is. Kortom een uniek meubel wat afgestemd is op jouw wensen en afmetingen.

Bij meubels kan je denken aan een tuinmeubel set voor buiten, ruime loungebanken, houten bankjes voor bij de eettafel. Door onze expertise hebben wij partners welke de kussen voor de meubels kunnen verzorgen.

Kasten vormen vaak het middelpunt van een kamer, praktisch voor het opbergen en een eyecatcher in de ruimte.

Een maatwerk kast past precies in jouw interieur of op kantoor, van massief hout tot elke gewenste afwerking in de gewenste wassing of bijpassende kleur.

Ben je als projectinrichter op zoek naar een creatieve partner die thuis is in de productie van houten meubelen. Samen maken wij een product waar de klant jaren van kan genieten.

Wij ontwerpen en produceren complete inrichtingen voor kantoren, werkplekken, vergaderruimtes of andere denkbare ruimtes. Wij kunnen adviseren en denken mee over het gebruik van materialen, kleuren en vormen. Van bureau, wandmeubels, archiefkasten tot vergadertafels.

Een kantoor moet praktisch zijn om je werknemers er veel tijd doorbrengen. Het mag niet ten koste gaan van de productiviteit. Op een prettige werkvloer met inspirerende houten meubels ontstaat vaak een plek waar creatieve en inspirerende eindresultaten tot stand komen.

Wij helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag?

Bovenstaande afbeeldingen zijn van gerealiseerde projecten. Wellicht kunnen we je helpen bij het realiseren van je gewenste meubel.